Vitaliteitstraject werknemers

Gezond werk bestaat uit een veilige en gezonde werkomgeving met fysiek en mentaal gezonde medewerkers. Een gezonde leef en denkstijl is daarbij belangrijk. Een gezonde leefstijl richt zich op bewegen, niet roken, matig gebruik van alcohol, gezonde voeding, voldoende ontspanning en weinig stress.

Ellen van de Lande biedt een vitaliteits wandeltraject in groepsverband aan voor bedrijven met daarin unieke sportieve wandeltrainingen in combinatie met wandelcoaching.

In het (lunch) wandelprogramma van een uur wordt aandacht besteed aan kracht en conditie, communicatie, leefstijl en stress verlaging. Hierin wordt samengewerkt met  Praktijk Holtkamp-Kleine psychologische zorg en coaching uit Haaksbergen.

We werken met themawandelingen, die per training je aanzetten tot omdenken, die je uit je vaste denkpatronen haalt en je fysieke en mentale weerstand verhoogd. Daarnaast is het een uitstekende onderbreking van je werkdag waarin je samen met collega’s werkt aan een gezonde levensstijl en werkomgeving.

Gezondheid heeft invloed op je werk en priveleven. Met een gezonde leefstijl  ben je minder ziek, langer inzetbaar, presteer je beter en kun je stress beter de baas.

Neem voor meer informatie of programma op maat neem gerust contact op.