Gehoorverlies en zelfvertrouwen.

Af en toe voel ik ongemak bij mijn gehoorverlies en doe ik bewust wat stappen terug. Hierdoor creëer ik rust en ruimte voor mijzelf, krijg ik nieuwe inzichten en ideeën hoe ik wel mee kan komen met gehoorverlies.

En ja, enkele stappen terug doen, daar is lef voor nodig. Zeker als werknemer met gehoorverlies is dat kracht vinden en blijven groeien. Diegene die mij kent weet……. ik heb ik heel wat stappen genomen. 🙂

Ben jij werknemer en loop jij vast in gehoorverlies en werk? Wil je ook graag stappen maken zodat jou werkbare leven weer meer kleur krijgt?

In het traject van begeleiding bij gehoorverlies en werk geef ik jou rust en ruimte. Ik laat je zien:

  • wat voor jou belangrijk is;
  • hoe je nieuwe keuzes kunt maken
  • hoe je vol energie en zelfvertrouwen voorwaarts kan.

    Wil je graag in gesprek? Laat me weten wat ik voor jou kan betekenen. info@gehoord.eu